Om Outboost

Outboost är den nya Webbutiken som kommer i huvudsak ha försäljning inom sport/fritids artiklar och även kläder. Vår ambition är att Outboost kommer bli det självklara valet när ni som kund vill handla på nätet. Vår butik är under ständig Utveckling och försöker hela tiden söka efter flera samarbetspartners. Vilket kommer att göra det möjligt för oss ha ett så brett sortiment som möjligt i vår butik. Så därför är vår förhoppning att ni som kund hos oss kommer få den bästa köpupplevelse som möjligt. Målet är att ni som kund kommer att vilja fortsätta handla hos oss.

Era önskemål och åsikter är väldigt viktiga för oss så maila oss gärna på support@outboost.se om vad ni vi kan göra för förändringar på sidan eller om produkter m.m. Det är ni som är i centrum tillsammans med er som kund hos oss kommer vi bygga framtidens Sport och Fritids butiken på nätet.

 

Organisation 

Outboost Grundades 2020 och har sitt huvudkontor i Oskarshamn kommun. Och är en enskild firma med ambition att bli ett Aktie bolag.

 

Sortiment 

 

För närvarande har vi över 70 olika artiklar inom sport/fritids artiklar och kläd. Men detta kommare att öka i takt med att sidan expandera. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen